om mig

Mit navn er Thomas Krahn. Jeg er egentlig uddannet læge fra Aarhus Universitet, men før jeg begyndte at læse medicin, brugte jeg et halvt år på en tegneskole i Viborg.
At male og tegne har været en af mine interesser så langt tilbage jeg kan huske, og det er en hobby, jeg nærmest altid har dyrket ved siden af hvad end jeg ellers måtte lave.

Jeg bliver nogle gange spurgt om jeg tager imod bestillinger på malerier, eller om jeg ikke kan male et maleri mere med et bestemt motiv – dertil må jeg svare, at det gør jeg (næsten uden undtagelse) ikke. Det er lysten, der driver værket, og det er også det der gør, at jeg gider bruger så mange timer på det. Jeg arbejder på et maleri indtil jeg er 100% tilfreds. Var et motiv ikke min egen vision, ville netop det nok blive svært at honorere. Man kan i stedet købe tryk af flere af mine gamle malerier i høj kvalitet (se under fanen plakater).
Men hvis du er interesseret i nogle af de nye malerier jeg lægger op på hjemmesiden, så skriv endelig en e-mail.

Ved siden af maleriet, spiller jeg også en del musik. Du kan her på siden også høre nogle numre, jeg har indspillet gennem de sidste par år.

Hvis du har nogle kommentarer eller gerne vil i kontakt med mig, skal du være velkommen til at skrive til mig på:  thomas@ krahn.nu

Thomas

 

drkrahn