om mig

Mit navn er Thomas Krahn. Jeg har min daglige gang på Aarhus Universitet, hvor jeg læser til læge. Før jeg begyndte på medicin, brugte jeg et halvt år på en tegneskole i Viborg.
At male og tegne har været en af mine interesser så langt tilbage jeg kan huske, og det er en hobby, jeg nærmest altid har dyrket ved siden af hvad end jeg ellers måtte lave.

Jeg bliver nogle gange spurgt om jeg tager imod bestillinger på malerier, eller om jeg ikke kan male et maleri mere med et bestemt motiv – dertil må jeg svare, at det gør jeg (næsten uden undtagelse) ikke. Det er lysten, der driver værket, og det er også det der gør, at jeg gider bruger så mange timer på det. Jeg arbejder på et maleri indtil jeg er 100% tilfreds. Var et motiv ikke min egen vision, ville netop det nok blive svært at honorere. Desuden bliver jeg ved med at male nyt, og hvis du har kunnet lide mine tidligere malerier, er chancen for at du også kan lide de næste forhåbentlig god. Så skriv endelig når jeg lægger noget nyt op på hjemmesiden, hvis du er interesseret.

Ved siden af maleriet, spiller jeg også en del musik. Du kan her på siden også høre nogle numre, jeg har indspillet gennem de sidste par år.

Hvis du har nogle kommentarer eller gerne vil i kontakt med mig, skal du være velkommen til at skrive til mig på:  thomas@ krahn.nu

Thomas

 

drkrahn